Ar trebui sa existe cat mai multe initiative pentru baschet

In ciuda ploii de afara, singurul jucator provenit din baschetul romanesc care a evoluat vreodata in NBA, Ghita Muresan, i-a incurajat duminica pe participantii la Sport Arena Streetball, singurul campionat de baschet 3x3 din Romania.

Ghita a fost prezent in sala de sport a Universitatii Politehnica Bucuresti, acolo unde, in acest weekend a avut loc ultimul turneu din 2012 al Sport Arena Streetball, cel in urma caruia s-au desemnat campioanele din acest sezon.

 

"Ar trebui sa existe cat mai multe initiative pentru baschet, doar asa acest sport poate creste in Romania. Baschetul 3 la 3 este o varianta care mie imi place pentru ca un jucator se poate dezvolta foarte mult", a spus baschetbalistul care a evoluat in NBA pentru Washington Bullets (actualmente Wizards) si New Jersey Nets.
 
Muresan a organizat si un concurs ad-hoc pentru participantii la turneul din Politehnica si le-a urat tuturor succes in competitia care va pune punct sezonului de 3x3 la Sport Arena Streetball. 
 
Legendarul jucator roman, stabilit in Statele Unite, este prezent in aceasta vara in Romania pentru a organiza camp-ul care ii poarta numele, dedicat copiilor cu varste cuprinse intre 9 si 14 ani si care are loc in cinci orase din tara Constanta, Bucuresti, Brasov, Timisoara si Cluj.
 
Un scurt interviu cu Ghita Muresan pe terenurile Sport Arena Politehnica puteti gasi aici

Postat pe August 13, 2012
August 05, 2016
Si anul acesta Summer Camp Ghita Muresan Cluj  se va desfasura la Sala Polivalen...

Iulie 15, 2015
GHITA MURESAN SUMMER CAMP TOUR Cluj 10-13 august 2015. Inscrierile sunt deschise...

Iulie 15, 2014
Ghita Muresan isi da si anul acesta intalnire cu copiii intre 9 si 14 ani. Astep...